Előfizetői tartalom

Betárazott olajjal néhány kínai finomító, itt az olajáresés vége?

Portfolio
Néhány magántulajdonban levő kínai olajfinomító nagybevásárlást tartott nyersolajból, mely akár jelezhetné Kína nyomott üzemanyagkeresletének a befejeződését is. Azonban az olajpiaci szereplők óvatosságra intenek, még nem biztos, hogy elértük az árak kifeneklését, főleg hogy nem állami tulajdonú társaságok vásároltak nagyobb volumeneket.

Néhány kínai független olajfinomító nagybevásárlást hajtott végre a nyersolaj piacán, véleményük szerint már túl olcsó lehet az olaj ahhoz, hogy elkezdjenek raktározni abból a célból, hogy a koronavírus lecsengését követő üzemanyagkereslet-robbanásból hatalmasat tudjanak profitálni. A Shandong Shouguang Luqing Petrochemical Co., a Shandong Huifeng Petroleum Chemical Co....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés