Előfizetői tartalom

Nem tudsz koncentrálni, mert folyton zavarnak munka közben? Itt a megoldás!

Portfolio
Átlagosan 50-60 alkalommal zavarnak meg egy alkalmazottat egy irodai munkanap alatt, a megszakítások körülbelül 80%-a ráadásul teljesen fölösleges és csak arra szolgál, hogy kizökkentse a dolgozót a munkaritmusából. Különösen nehéz koncentrálni a digitális világban, hiszen folyamatosan jönnek az instant üzenetek, e-mailek, telefonhívások. A Harward Business Review összeszedett néhány javaslatot azoknak, akik szeretnének koncentrálni a munkájukra, de nem tudnak a folyamatos zavaró tényezők miatt, ezekből válogattunk párat.

1. A zavaró üzenetek „Kétféle problémám van: a sürgős és a fontos. A sürgős nem fontos, a fontos sosem sürgős” – idézi a Harward Business Review Eisenhower elnök szavait. Azt javasolják, hogy ahelyett, hogy minden e-mailt és üzenetet azonnal megnézünk és megválaszolunk, keressünk olyan időpontokat a munkanapunk során, melyeket a levelek olvasásával és megválaszolásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés