Előfizetői tartalom

Brutális esés Amerikában, pánik van a koronavírus miatt

Portfolio
A koronavírus globális terjedése miatt nagyot estek ma az európai és az amerikai tőzsdék is. A befektetők amiatt aggódnak, hogy a koronavírus megbetegedések Kínán kívül növekvő száma visszavetheti a világgazdaság növekedését. A koronavírus tovább terjed, a legfrissebb számok alapján világszerte 82 549 fertőzöttet regisztráltak, és 2 810 haláleset történt. Az európai befektetők az olasz epidémia miatt aggódnak, ott már több mint 450 fertőzöttről és 14 halálesetről tudunk.

2020. február 27. 22:02 Megosztás Hatalmas esés volt Amerikában Az S&P 500 index csütörtökön 4,3%-ot veszített értékéből, a Dow Jones 4,4%-ot zuhant, míg a Nasdaq 4,5%-os hanyatláson ment keresztül. A befektetők amiatt aggódnak, hogy a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés