FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Kevesen ismerik ezt a céget, pedig a Tesla sem lenne az igazi nélkülük

Portfolio
A Ningbo Xusheng Auto Technology merész stratégiát választott, amikor az iparágváltás mellett döntött. 9 évvel ezelőtt a vállalat a korábbi, fogyasztásicikk-gyártás helyett olyan autóipari alkatrészek fejlesztésébe kezdett, melyek a csökkentett CO2 kibocsátást segítik elő, és ezzel a zöld technológiákra épülő gazdaság részévé vált.

A cikk megjelenését a ZEISS Industrial Quality Solutions támogatta. Valószínűleg keveseknek ismerős a Xusheng név, de sokan hallottak már az olyan nagy autóipari márkákról, mint a Great Wall, a Polestar, a JAC vagy a NIO, vagy a Tesla, amely máris „Kiváló Partner” kategóriába sorolta a vállaltot. A Xusheng olyan globális cégek, mint a ZF Group, vagy a kínai akkumulátor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés