Előfizetői tartalom

Ötletes módon kerülik meg a szupergazdagok a koronavírus –korlátozást

Portfolio
Most, hogy a világban a koronavírus-járvány miatt egyre több az utazásokra vonatkozó korlátozás, a légitársaságok sorra törlik járataikat a vírus miatt leginkább veszélyeztetett országok felé, jelentősen megnőtt a kereslet a magánrepülőgépek bérlése iránt. Mindez annak ellenére, hogy egy ilyen gép bérlése több ezer dollárba kerülhet. De hát van, akinek ez így is megéri, sőt, egyre több cég repteti így a dolgozóját egy-egy fontosabb üzleti megbeszélésre.

Egyre többen szembesülnek az üzleti és magánéletben is azzal, hogy szinte naponta törlik az újabb és újabb járatokat a légitársaságok a koronavírus miatt, emiatt az emberek nemcsak az üzleti megbeszélésre, de sok esetben még haza sem tudnak menni. Akinek elég sok pénze van, ezt az akadályt láthatóan könnyen át tudja ugrani, ugyanis jelentősen megnőtt a kereslet a magángépek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés