Előfizetői tartalom

Nehéz évre számít a Volkswagen pénzügyi vezetője idén

Portfolio
A Volkswagen bejelentette, hogy a cég több üzemében is felfüggesztik a gyártást a koronavírus járvány miatt, a társaság pénzügyi vezetője pedig elmondta, hogy nehéz évre számít 2020-ban. A Volkswagen emellett a legfrissebb számait is közzétette, a cég árbevétele 7,1 százalékkal nőtt tavaly, míg az üzemi eredmény 12,8 százalékkal emelkedett.

A Volkswagen vezére szerint tekintettel az értékesítési helyzet jelenlegi, nagyfokú romlására továbbá üzemek alkatrészellátásának nagyfokú bizonytalansága miatt a gyártást felfüggesztik a cégcsoport márkáinál, a közeljövőben. A Reuters beszámolója szerint a hét vége előtt leállítják a gyártást a cég spanyol üzemeiben, a setubali üzemben Portugáliában, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés