Előfizetői tartalom

Vége a tőzsdei esésnek? Dehogy, 2022-ig is tarthat

Portfolio
Medvepiacba fordultak a világ tőzsdéi, a Dow történetének második legnagyob esését szenvedte el tegnap, és a Lamoureux & Co. elnöke szerint a medvepiac akár 2022-ig is tarthat. A befektető arra számít, hogy a nagy eladási hullámokat felpattanások követik majd, viszont a vírus még agresszívebben fog visszatérni, amely miatt további zuhanás fog következni.

A tegnapi Fekete Hétfőn a Dow történetének második legnagyobb esését szenvedte el, ekkora mértékű esésre 1987 óta nem volt példa, az index közel 3000 pontot zuhant, ma azonban mérsékelt felpattanást látunk, amely mögött azok a befektetői remények állnak, melyek szerint a kormányok megbirkóznak a koronavírus okozta gazdasági károkkal, az USA-ban például nagy gazdaságstimuláló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés