Előfizetői tartalom

Történelmi lépés Németországban, soha nem látott mértékű segélycsomagról döntöttek Merkelék

Portfolio
Ma reggel már írtunk arról, hogy a német kormány hatalmas gazdasági mentőcsomagról dönthet ma. A döntés megszületett, a Merkel-kormány célja a csomaggal az, hogy vállalatokat, munkahelyeket mentsen meg. A csomag részeként tehermentesítik a bérlőket, könnyebb hozzáférést tesznek lehetővé az alapvető szociális ellátáshoz és támogatják a kórházakat is.

Munkahelyek megmentése és vállalatok életben tartása érdekében történelmi lépést tett a német kormány, soha ne látott mértékű mentőcsomagról döntöttek, aminek eredményeként 156 milliárd euróval adósodik el a német állam. A mentőcsomag finanszírozásához a német állam masszív eladósodást vállal, ehhez az alaptörvényben rögzített adósságféket is hatályon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés