Előfizetői tartalom

Örökre megváltozik a világ - Mibe érdemes most fektetni?

Sokak szerint a koronavírus miatt a világ már soha nem lesz olyan, mint a járvány előtt. Olyan gátak szakadnak át, amik kimozdítanak minket a korábbi megszokásainkból, ez pedig arra is hatással lesz, mit, milyen mennyiségben és milyen formában fogyasztunk majd. Mutatunk néhány részvényt, amikkel a fogyasztói szokások megváltozásán keresztül profitálhatunk.

Microsoft Mi a sztori? A Microsoft az egyik olyan globális nagyvállalat, amelynek az üzleti modellje egy recesszió alatt is relatíve ellenálló, mivel a cég bevételeinek nagy része szerződéshez vagy előfizetéshez kötött, így a felhő alapú Office 365, a vállalatirányítási szoftver, a Dyanamics vagy a Microsoft cloud computing platformja, az Azure. A globális koronavírus-járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés