Előfizetői tartalom

A startupokat sem kíméli a gazdasági sokkhatás: sok múlik az állami programokon

Portfolio
A startupok „normál” gazdasági körülmények között is rendkívül ingatag lábakon állnak, egy extrém gazdasági sokk őket sem kíméli. A finanszírozó tőkealapok pénzére most nagy szükség lesz, hogy a startupok átvészeljék a gazdasági lassulás időszakát - mondta a Portfolio-nak Galácz Ábel, a Lead Ventures Alapkezelő alapítója. A kockázati tőkebefektető szerint nagyon sok múlik a kidolgozás alatt álló, kisvállalkozásokat segítő állami programokon.

A jelenlegi, borús kilátásokkal terhelt gazdasági helyzetben keveseknek jut eszébe a startup-szcéna. Mennyire tudtak a hazai startupok felkészülni erre? Van ebben az értelemben bármilyen különbség egy "hagyományos" vállalkozással szemben? A startupok „normál” gazdasági körülmények között is rendkívül ingatag lábakon állnak, egy extrém gazdasági sokk persze őket sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés