Előfizetői tartalom

Egyszer az életben van olyan vételi lehetőség a tőzsdéken, mint most

Portfolio
A piaci szereplők az elmúlt hetek részvénypiaci esése után megosztottak, van, aki szerint elképzelhető a további esés, míg mások úgy vélik, hogy az esés ritkán látott vételi lehetőséget jelent. Ezen a véleményen van Ariel Investments elnöke is, aki úgy véli, hogy egyszer az életben van olyan vételi lehetőség a tőzsdéken, mint a mostani.

Az elmúlt hetek tőzsdei esései után nagyon megosztottak a piaci szereplők, van, aki szerint messze még az alja, és lesznek még nagy körök lefelé, van, aki szerint pedig már most kell beszállni. Az utóbbiak táborát erősíti az Ariel Investments elnöke is, John Rogers szerint a nagy részvénypiaci esés olyan vételi lehetőséget jelent, ami csak ritkán adódik, és a befektetőknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés