Előfizetői tartalom

A vírusválság hatására jöhet létre a digitális(abb) felnőttképzés Magyarországon

Portfolio
A koronavírus által okozott veszélyhelyzetben a felnőttképzés fenntartása kulcsfntosságú. A Felnőttképzők Szövetsége (FVSZ) a felnőttképzés aktualitásairól egyeztetett az illetékes minisztériummal és hatóságokkal, illetve javaslatokat fogalmazott meg. A  képzés folytonosságát támogató, az aktuális kihívásoknak megfelelni képes változások lépnek életbe az Innovációs és Technológiai Minisztérium intézkedésére a Kormány döntése értelmében - tájékoztatta az FVSZ a Portfolio-t.

Létrejön a digitális(abb) felnőttképzés Magyarországon, ami azt jelenti, hogy a felnőttképzések a jelen veszélyhelyzetre tekintettel megvalósulhatnak online formában. Történhet akár e-mailen, telefonon keresztül vagy más módszer biztosításával, a képzés óraszámába beszámítható módon helyszíni jelenlétet nem igénylő, képzési tevékenységet akkor is, ha azt eddig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés