Előfizetői tartalom

Mibe fektetnek a magyarok a koronavírus-válság alatt?

A hazai brókercégek ügyfelei jellemzően lehetőséget látnak az elmúlt hetek tőkepiaci turbulenciái után, és a portfólióikat a kockázatosabb eszközök irányába csoportosították át. Népszerűek a technológiai, gyógyszeripari és egészségügyi, illetve telekommunikációs és élelmiszeripari részvények, az olajár jelentős esése után a különböző termékeken keresztül felvett olajpozíciók, de az európai vállalatok eurós kötvényei és feltörekvő piaci eurós és dolláros állampapírok is. Az ügyfelek kockázatvállalási kedve nő, emelkednek a számlanyitások, magas a forgalom a befektetési szolgáltatóknál. A három nagy hazai brókercéget, a Concorde-ot, az Equilort és az Erstét kérdeztük többek között arról, hogyan kezelik HR-oldalon a járványt, hogyan reagáltak az ügyfeleik a tőkepiaci turbulenciákra, mik a legnépszerűbb tőkepiaci eszközök az ügyfelek körében, és hogyan változott meg az ügyfelek kockázatvállalási hajlandósága az elmúlt hetekben.

Concorde Hogyan kezelték egészségügyi, HR-oldalon a koronavírus-járványt? A fertőzésveszély minimálisra csökkentése érdekében biztonsági intézkedéseket vezettünk be a személyes ügyintézés rendjében: ügyfélszolgálatunk átmenetileg 9:00 és 15:00 óra között és kizárólag előzetes telefonos bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban áll az ügyfelek rendelkezésére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés