Előfizetői tartalom

Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere

Portfolio
Elindult Magyarország első virtuális tőkebefektetési piactere, amely kifejezetten azoknak az innovatív magyar startupoknak és cégeknek nyújt bemutatkozási lehetőséget, amelyek megoldást kínálnak a koronavírus-járvány okozta helyzetre, és segíthetik az ország gazdaságának újraindítását. Az Első Magyar Virtuális Tőkebefektetési Showroom (EMVITIS) felületén szakmai előszűrést követően közvetlenül a legnagyobb magyar tőkealapok és inkubátorházak befektetőihez juthatnak el a projektek gazdái. A digitális platformot már a közeljövőben tőzsdére tervezik vinni, hogy bárki részesülhessen az ország gazdasági talpra állásának sikeréből - derül ki a  közleményből.

A koronavírus-járvány megfékezése súlyos gazdasági következményekkel jár szerte a világban, sokan azonban már a válságból való kilábalás lehetőségeit keresik. A krízisből kivezető megoldásokat támogatja egy most indult, hiánypótló magyar program, Magyarország Első Virtuális Tőkebefektetési Showroomja is. Az EMVITIS célja, hogy legígéretesebb magyar startupokat összekösse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés