Előfizetői tartalom

A medve szorításában: sosem indult még így negyedév az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Nagy eséssel indították az év második negyedévét az amerikai tőzsdék, sőt történelmi léptékben is jelentős eséssel, hiszen a Dow és az S&P 500 történetében sosem indult még ekkora eséssel egyik negyedév sem. Bár ebből messzemenő következtetést nehéz lenne levonni, ez semmiképp sem bíztató jel az amerikai részvénypiacokkal kapcsolatban.

Hasonlóan indult az év második negyedéve az amerikai tőzsdéken, mint ahogy az első negyedév befejeződött, a tengerentúli részvényindexek jelentős eséssel indították az áprilisi hónapot. A tegnapi esés lényegében a valaha volt leggyengébb negyedévkezdés az indexek elmozdulását tekintve. A Dow tegnap 974 pontos, azaz 4,44 százalékos eséssel 20 944 ponton zárt, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés