Előfizetői tartalom

Koronavírus: nem fogja tudni hozni az idei évre adott eredmény előrejelzését a Duna House

Portfolio
A Duna House által közzétett közlemény szerint a koronavírus járvány miatt a cégcsoport nem fogja tudni hozni a 2020-as évre adott eredmény-előrejelzését. A BÉT-en közzétett közleményből emellett az is kiderült, hogy a cégcsoport tovább bővítette likvid pénzeszköz állományát, 2020. március 18-án megállapodott a Raiffeisen Bankkal a meglévő hitelkeretének további 1 milliárd forinttal való megemeléséről, amelyet a társaság 2020. április 1-jén lehívott. A Duna House ésszerű költségcsökkentési intézkedéseket vezetett be tekintettel a járványügyi helyzetre, az első intézkedések egyikeként az igazgatóság operatív tagjai 2020. április 1-gyel lemondtak bérükről, a központi munkavállalók pedig egységesen 30 százalékos ideiglenes bérlemondást fogadtak el.

A Duna House a BÉT-en tájékoztatást tett közzé arról, hogy a koronavírus (COVID-19) világméretű járvány előidézte egészségügyi és gazdasági válsághelyzetben az alábbi intézkedéseket tette a társaság és leányvállalatainak elkövetkező időszakban történő folyamatos és biztonságos működtetése érdekében. Az igazgatóság a kialakult bizonytalan környezetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés