Előfizetői tartalom

Itt a válság nagy nyertese, de mi áll a hype mögött?

Portfolio
Óriási népszerűségnek örvend most a Zoom, amely segít összekapcsolni az ismerősöket, barátokat, kollégákat egy olyan időszakban, amikor a távmunka a normálitás. A felhasználók mellett a befektetők is meglátták a lehetőséget a Zoomban, a tavaly tőzsdére vitt cég árfolyama szárnyalt idén egy olyan piaci környezetben, ahol szakadtak a tőzsdék. Megnéztük, mi áll a szárnyalás mögött.

Zoom, mi a sztori? A tavaly tőzsdére vitt Zoom alapvetően videó alapú kommunikációt lehetővé tevő platformját világszerte vállalatok, oktatási intézmények és magánszemélyek is használják, a kereslet pedig jelentősen megugrott, hiszen a koronavírus miatt kialakult krízishelyzetben a tanulóktól kezdve a munkavállalókon át lényegében az emberek nagy része otthoni munkavégzésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés