Előfizetői tartalom

Nem fizet osztalékot a Mol, és visszavonja a 2020-as eredmény-előrejelzését

Portfolio
A Mol részletesen tájékoztatta a befektetőket a koronavírus miatt szükséges intézkedésekről, és annak hatásairól a vállalat működésére tekintettel. Az igazgatóság a jelenlegi bizonytalan helyzetre való tekintettel nem javasol idén osztalékkifizetést. A Mol egy sor készpénzmegőrzésre irányuló intézkedést hozott, illetve részletes tájékoztatást nyújtott az egyes üzletágait érintő hatásokról, és visszavonta a 2020-as évre vonatkozó EBITDA előrejelzését.

A Mol hetek óta készül arra, hogy szembenézzen a koronavírus járvány kitörése okozta előre nem látott kihívásokkal. A kezdeti intézkedések elsődleges célja munkavállalók, ügyfelek és partnerek egészségének és biztonságának megőrzése volt – ez továbbra is a vállalat legfőbb prioritása – a vírus terjedésének megfékezésével párhuzamosan. Alkalmazkodva a folyamatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés