Előfizetői tartalom

Elképesztő összeesküvés-elméletek terjednek a koronavírusról

Portfolio
Mint minden más, jelentős globális eseménnyel, a koronavírussal kapcsolatosan is egyre több összeesküvés-elmélet járja be a világot, ritka viszont, hogy egy ilyen elmélet annyira elfajul, hogy már fizikai atrocitások követik. Egy koronavírusos összeesküvés-elmélet miatt már gyújtogatnak az Egyesült Királyságban, illetve embereket inzultálnak, de akad olyan elmélet is, mely szerint komplett népcsoportok felelősek a járvány terjedéséért, sőt, maga Bill Gates volt az, aki feltalálta a koronavírust. Megnéztünk párat a világon terjedő koronavírusos összeesküvés-elméletek közül.

A koronavírus egy biológiai fegyver A leggyakoribb koronavírusos összeesküvés-elmélet talán az, hogy az új típusú koronavírust valamelyik nagyhatalom fejlesztette ki és / vagy szabadította el szándékosan a világon. Ennek az elméletnek az alapja az, hogy Vuhanban, ahol a vírus először bukkant fel, működik egy virológiai labor. Kapcsolódó cikkünk 2020. 02. 01. Félelmetes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés