Előfizetői tartalom

Koronavírus: zárva a mozik, éttermek, 25 százalékos visszaesés a Coca-Cola-nál

Portfolio
Közzétette legfrissebb számait a Coca-Cola, a társaság bevétele és tisztított profitja is jobb lett az előzetes várakozásoknál, azonban a cég a koronavírus miatt arra számít, hogy a járvány jelentősen visszavetheti a társaság második negyedéves számait, bár a hatást nem tudták pontosan számszerűsíteni. A Coca-Cola ugyanakkor úgy vélte, hogy a járvány az üzletmenetre gyakorolt nyomása átmeneti, és továbbra is optimisták arra nézve, hogy az idei év második felében fokozatos javulás következik majd.

A keddi piacnyitás előtt tette közzé legfrissebb számait a Coca-Cola, a társaság március 27-ével záruló első negyedéves bevétele 1 százalékkal 8,6 milliárd dollárra csökkent, míg a Reuters konszenzusa alapján az elemzők 8,28 milliárd dollárt vártak. Az egyszeri tételektől tisztított egy részvényre eső eredmény 51 cent lett, míg az elemzők 44 centes EPS-t vártak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés