Előfizetői tartalom

Vegyes zárás Amerikában

Portfolio
Magas volatilitás jellemezte a kereskedést ma európában, emelkedéssel indult a nap az európai tőzsdéken, a kontinens börzéi azonban délelőtt lefordultak, miután Németországból és Franciaországból is a vártnál lényegesen gyengébb beszerzési menedzserindexek érkeztek, a nap végén viszont ismét felpattanást láttunk. A magyar tőzsde is felpattant a nap végére, végül pedig emelkedéssel zárt a BUX. A tengerentúli tőzsdék emelkedtek a vártnál jobb munkanélküliségi adatok, és az olajár felpattanása után, zárásra azonban elveszett a lendület.

2020. április 23. 22:02 Megosztás Vegyes zárás A kereskedés utolsó szakaszában elveszett a lendület Amerikában, így végül a Nasdaq stagnálással zárta a napot. Az S&P 500 0,1%-kal került lejjebb, míg a Dow Jones 0,2%-kal emelkedett. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés