Előfizetői tartalom

Már év elején is veszteséges volt a Ford, de a második negyedév lehet csak az igazán csúnya

Portfolio
A Ford kedden számolt be róla, hogy a második negyedévben jelentősen megnőhet a cég vesztesége a világjárvány miatt visszaesett kereslet okán, pedig már az első negyedévben is 2 milliárd dolláros adózott veszteségről számoltak be. Emellett azt is hozzátették, hogy a válság ellenére rendelkeznek a megfelelő likviditással, hogy legalább ezt az évet átvészeljék.

Közzétette legfrissebb számait a Ford, a cég által értékesített járművek száma 1,43 millió darabról 21 százalékkal 1,13 darabra esett vissza az első negyedében. Az értékesítés visszaesésének megfelelően az árbevétel is csökkent, 40,3 milliárd dollárról 15 százalékkal 34,3 dollárra. A társaság tavalyi 1,1 milliárd dolláros adózott eredménye 2 milliárd dolláros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés