Előfizetői tartalom

Megállíthatatlan az Alteo, folytatódik a növekedési sztori

Portfolio
Több mint 2 milliárd forintos beruházási program első lépéseként a mai napon 3 darab, együttesen 9 MW kapacitású gázmotor kezdte meg működését az Alteo tiszaújvárosi és győri telephelyein. A társaság ezzel a lépéssel szeretné bővíteni a hazai kiegyenlítő energetikai piac kínálati oldalát. A fejlesztés következő ütemében további 3, összesen 9 MW villamos teljesítményű gázmotort telepítenek majd, így a program végére az Alteo harmadával bővíti gázmotoros energiatermelő kapacitásait és ezzel az ország egyik legnagyobb szabályozási központjává válik.

Ambiciózus stratégia Az Alteo 2019 őszén elfogadott új stratégiájának kiemelt eleme a társaság szabályozási központjának további fejlesztése, különös tekintettel a megújuló energiaforrás alapú erőművi kapacitások hazai terjedése következtében egyre erősebben jelentkező, minden eddiginél szofisztikáltabb szabályozási szolgáltatások iránti igényekre. A stratégia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés