Előfizetői tartalom

Ez a két dolog legyen a portfóliódban, ha túl akarod élni a következő hónapokat

Portfolio
A MarketWatchnak nyilatkozó portfoliomenedzser az S&P500-zat követő ETF és a készpénz tartását javasolja felváltva a befektetőknek a jelenlegi helyzet függvényében. Thomas H. Kee Jr. a helyzetet három szakaszú, nagyobb gazdasági válságként jellemezte, amelynek a márciusi, zuhanó szakaszát a jegybanki élénkítéseknek hála egy második, jelenleg is tartó emelkedő szakasz követ, ahol az új részvénypiaci csúcsok sem kizártak. Majd a pénzügyi iparág és a részvények számára sokasodó problémák közepette léphetnénk át a harmadik szakaszba, várhatóan a következő év elején, amely a szakértő szerint gyors, kemény és brutális lehet.

Egy hét alatt újabb 3 millió amerikai veszítette el az állását a frissen beadott munkanélküli segély iránti kérelmek szerint. A piacok pedig kevésbé tűnnek ellenállónak, miután a Fed elnöke, Jerome Powell tegnap alaposan lehűtötte a gazdaságok koronavírus-járványból történő gyors kilábalásával kapcsolatos reményeket, míg egyre több figyelmeztetés érkezik ismert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés