Előfizetői tartalom

Féktelen száguldás a tőzsdéken, a legutolsó huhogók is bedobják a törölközőt

Portfolio
Fájdalmas rali zajlik a tőzsdéken, sokan maradtak le a február-márciusi zuhanást követő féktelen felpattanásról, nem csak a kisbefektetők, de sok profi sem hitt bele a járványhelyzet legsötétebb heteiben indult részvénypiaci emelkedésbe. Ami ráadásul most gyorsul, több mint egy hónapja nem látott emelkedés volt hétfőn a tőzsdéken.

Egyre feljebb A múlt hét közepén már éppen kezdtek elfáradni a világ vezető részvényindexei, és kezdtek el fellélegezni a shortosok és azok, akik lemaradtak az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb ralijáról, ami a február és március közepe közötti egy hónap zuhanását követte. A Dow Jones és az S&P 500 3 nap alatt közel 6, a német DAX 4 nap alatt közel 8 százalékot veszített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés