Előfizetői tartalom

Koronavírus ellen küzdő gigacégek egyesíthetik erőiket

Portfolio
A koronavírus-járvány miatt a gyógyszercégek a szalagcímek és a tőzsdei összefoglalók főszereplői, a szektor két nagy szereplője, a legfrissebb lapértesülés szerint a hírekben gyakran szereplő AstraZeneca megkereste a szektor egyik legfelkapottabb szereplőjét, a Gilead Sciences-t, a brit cég vezetői ugyanis azt szeretnék, ha a két vállalat egyesülne.

Egyesülhet a világ két vezető gyógyszeripari vállalata, az AstraZeneca és a Gilead Sciences tudta meg az ügyet jól ismerő bennfentesektől a Bloomberg. Az ügyre rálátó informátorok úgy tudják, hogy az AstraZeneca még áprilisban kereste meg a Gilead-et az esetleges tranzakcióval kapcsolatban. A két vállalatról az elmúlt hetekben többször is írtunk: Az AstraZeneca többek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés