Előfizetői tartalom

Felépítettem a cégem, sikeresen működtettem évtizedekig, de most már tovább adnám - Mégis hogyan?

Portfolio
A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő azokban az esetekben tud tőkebefektetési partnerként beszállni egy generációváltási folyamatba, ahol a családon belüli átadás nem megoldott - jelezte prezentációjában Mikesy Álmos, a Hiventures vezérigazgató-helyettese a Tudatos felkészülés a generációváltásra című online konferenciánkon. Endrődi András, a Concorde MB Partners partnere előadásában arra mutatott rá, hogy jelenleg is több száz olyan hazai tulajdonban álló, nagy és közepes vállalkozás van, amelyet érint a generációváltás feladata.

A generációváltás finanszírozása Mikesy Álmos, a Hiventures vezérigazgató-helyettese azt mutatta be előadásában, hogy a generációváltás folyamatában a kockázati tőke-alapkezelő milyen szerepet tud vállalni és milyen megoldásokat kínál a hazai kkv-k számára. Erre jött létre ugyanis a KKVPRO üzletág tavaly szeptemberben. Az MFB Csoport tagjaként, finanszírozó társaságként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés