Előfizetői tartalom

Zsiday: Magyarországon véget ért a hét bő esztendő

A magyar gazdaságban megtört a lendület, amit nehéz lesz újra beindítani, nagyon komoly versenyképességi és államszervezeti változásokra, és a független demokratikus intézményrendszer visszaépítésére lenne szükség, hogy hosszú távon ne szakadjunk le. Ettől még lehet útépítés, sőt a beszállítói láncokban is bent maradunk, de nem lesz AI, biotech meg űrtechnológia, bennragadhatunk a huszadik században, Magyarországon véget ért a hét bő esztendő, véli Zsiday Viktor, akivel a koronavírus-járvány kezeléséről, a pandémia második hullámának gazdasági hatásairól, home office-ról, az ingatlanpiacról és természetesen a részvénypiacokról is beszélgettünk. Az ismert tőkepiaci szakember azt is elárulta, miben tartja most a megtakarításait.

Azok a befektetők, akik elkapták a nagy tőzsdei emelkedést, a koronavírust a társadalom nagy részére nem tartják veszélyesnek, és nem számítanak további érdemi gazdasági és tőkepiaci hatásra, akik pedig a medve piac folytatódására és új részvénypiaci mélypontokra számítanak, halálos második hullámról beszélnek. Úgy tűnik, a járványhelyzetről is mindenki pozícióból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés