Előfizetői tartalom

Estek a tengerentúli tőzsdék

Portfolio
Ázsiában az irányadó részvényindexek mérsékelt elmozdulás mellett vegyesen teljesítettek pénteken, Európában a mérsékelt indulás után egyre feljebb kerültek a vezető részvényindexek, a magyar tőzsdén viszont épp az ellenkezőjét láttuk, hiszen a BUX korábbi emelkedése délutánra elolvadt és végül eséssel zárt a magyar tőzsde. A tengerentúli tőzsdék felpattantak a pénteki kereskedésben, miután Kína a hírek szerint megnöveli az amerikai agrártermékek importját, később azonban elromlott a hangulat.

2020. június 19. 22:03 Megosztás Mínuszban zárt Amerika A pénteki kereskedés nyitása után 1 százalék körüli pluszban jártak az amerikai indexek, de a hangulat később elromlott, amiben szerepe volt az Apple bejelentésének, miszerint üzleteik újranyitása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés