Előfizetői tartalom

Hónapok alatt éveket ugrottak előre a magyar cégek, mégis, messze még a teljes digitális transzformáció

Portfolio
A koronavírus megjelenése egyfajta katalizátorként hatott: a digitális forradalom ugyan évtizedek óta zajlik, a technológiák már jó ideje elérhetőek, ugyanakkor a vállalkozások jó része ez idáig nem élt velük. A járványhelyzet rávilágított arra, hogy a digitális munkafolyamatok sok esetben kezdetlegesek, és noha hónapok alatt éveket ugrottak előre a hazai cégek a digitális átalakulásban, van még hová fejlődni.

Noha a technológiai feltételek régóta adottak, mégis, sok esetben a járványhelyzet hozta magával az otthoni munkavégzés lehetőségét. Sok cég ugyanakkor nem volt erre felkészülve, rohamtempóban kellett lépniük. „A digitalizáció első lépése az otthoni munkavégzés, de ez csak a folyamat kezdete, korántsem a vége” – mondta a Portfolio-nak Fülöp Gábor, a Telenor üzleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés