Előfizetői tartalom

22 részvény, amik a járvány második hullámában is állhatják majd a sarat

Portfolio
A járványügyi korlátozások enyhítése után ismét előtérbe kerültek a koronavírus-járvány esetleges második hullámával kapcsolatos aggodalmak, mindez jó alkalmat kínálhat a befektetők számára ahhoz, hogy felkészítsék portfoliójukat. A Barron’s több olyan vállalat részvényét gyűjtötte össze, amelyek jól teljesítettek az év első felében, az árazásuk nem tekinthető elrugaszkodottnak, valamint az elemzői várakozások szerint hosszú távú eredménynövekedést kínálnak. A listán 22 cég papírja szerepel.

A koronavírus-járvány második hullámával kapcsolatos félelmek az utóbbi napokban fokozódtak Európában, miután több ország is a fertőzések számának emelkedéséről számolt be, amelyet követően a tőzsdék ismét eladói nyomás alá kerültek. A Barron’s szerint mindez jó alkalmat jelent arra, hogy a befektetők felkészítsék portfóliójukat a járvány esetleges második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés