Előfizetői tartalom

Új rekorddal indította a negyedévet a Nasdaq

Portfolio
Az európai tőzsdéken mérsékelt erősödéssel indult a nap, majd a szerdai piacnyitástól távolodva a kontinens börzéi felemásan teljesíttek, a javulást mutató kínai feldolgozóipari makroadatot bár kedvezően fogadták a befektetők, azonban a járványügyi aggodalmak árnyékot vetnek a részvénypiacok hangulatára. Mindemellett a Deutsche Boerse bejelentette, hogy a kereskedési rendszer hibája miatt több tőzsdén is le kellett állítani a kereskedést, többek között a magyar tőzsde is érintett volt. A határidős amerikai indexek negatív tartományban tartózkodtak a nyitás előtt, azonban a munkaerőpiacról és az egyik potenciális koronavírus vakcina felől is pozitív hírek érkeztek, amelyek javították a hangulatot a tőzsdéken.

2020. július 01. 22:08 Megosztás Vegyesen zártak az amerikai indexek Emelkedésekkel indította az S&P 500 és a Nasdaq index a negyedévet, 0,5, és 1 százalékkal került feljebb a két index. A Nasdaq 100 új történelmi csúcsra emelkedett. A Dow viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés