Előfizetői tartalom

Változik az elektromos autók töltése Magyarországon

Portfolio
2020. július 1-től új szabályoknak kell megfelelniük a magyarországi e-mobilitási szolgáltatóknak, az elektromos töltőpontok üzemeltetőinek, az új elektromobilitás törvény miatt az érintett cégek az elmúlt napokban sorra reagáltak a szabályváltozásokra, és módosították szolgáltatásaik használatát, árazását. A Mobiliti mától 5 új díjcsomagot vezet be.

Mobiliti Az NKM Mobilitás Kft. 2019. márciusában vezette be villámtöltő berendezésein a tesztfizetést, majd 2019. novemberében ezt kiterjesztette az egész töltőhálózatára. 2020. május1-től az e-Mobi Nonprofit Kft. által üzemeltetett valamennyi töltőberendezésen is átvette az elektromobilitási szolgáltatások nyújtását és ezzel párhuzamosan az érintett töltőberendezésekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés