Előfizetői tartalom

Ilyen még nem volt idehaza: együtt készít söröket egy nagy sörgyár és egy kézműves sörfőzde

Portfolio
10 hónapon át tartó együttműködés eredményeképp született meg a Kőbánya X névre hallgató márka alatt két új sör a Dreher Sörgyárak és a Mad Scientist összefogása révén - jelentette be a két cég vezérigazgatója. Vagyis egy 500-szor nagyobb sörgyár lett partnere az egyik legismertebb hazai kézműves sörfőzdének, egyelőre két új termék piacra dobására.

Békefi Gábor, a Dreher Sörgyárak vezérigazgatója a különleges helyszínen, a kőbányai pincerendszerben tartott sajtótájékoztatóját azzal kezdte, hogy a sörgyárnál tavaly született meg az ötlet, hogy lépjenek át eddigi korlátaikon és keressenek partnert az új típusú termékeikhez. Olyan partnert kerestünk, amely magas minőséget képvisel, szokatlan megoldásokat és innovációt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés