Előfizetői tartalom

Erre a 10 részvényre senki nem számított, szép csendben mégis az év legnagyobb nyertesei lettek

Portfolio
Jim Cramer, a CNBC Mad Money című műsorának házigazdája összegyűjtött 10 olyan részvényt, amelyek nagy meglepetésre kifejezetten jól teljesítettek az idei koronavírus válság alatt, viszont szerinte normális recessziós környezetben alulteljesítők lehettek volna a piachoz képest. Cramer szerint az összegyűjtött 10 részvényre valószínűleg sokan úgy tekintettek a válság elején, mint borzalmas befektetések, viszont most az látszik, hogy szép csendben ezek a papírok lettek a idei év egyik legnagyobb nyertesei.

Polaris A Polaris nevű off-road járműveket gyártó cég árfolyama 3,5 százalékos pluszban van idén. Cramer szerint normális esetben, amikor recesszióban van a gazdaság, akkor a Polarisnak nagyon gyengén kellene teljesítenie, hiszen a quadok és a cég által gyártott hójárók bőven a diszkrecionális jövedelemből finanszírozható kiadások halmazába esnek. A mostani válságban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái