Előfizetői tartalom

Egy hajszálon múlt a történelmi csúcs Amerikában

Portfolio
Ázsiában a tőzsdék többsége lejjebb került szerdán, miután az újabb körös amerikai fiskális csomaggal kapcsolatban továbbra sincs lényegi előrelépés, és az USA-Kína közti feszültség is rányomta a bélyegét a hangulatra. Az európai tőzsdék emelkedtek, a magyar tőzsde 1,2 százalékos pluszban zárt. A tengerentúli tőzsdék felpattantak a szerdai nyitásban és végig tartották magabiztos előnyüket, olyannyira, hogy az S&P 500 közel került a februárban felállított történelmi csúcsához.

2020. augusztus 12. 22:15 Megosztás Közel volt a csúcs Új lendületet vettek szerdán az amerikai tőzsdék. Olyannyira, hogy az S&P 500 index 1,4%-os emelkedésével egy hajszálra került februárban felállított történelmi csúcsához. Eközben a Dow 1,05%-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés