Előfizetői tartalom

Koronavírus: itt a péntek reggeli magyar adat és egy magyarázat, hogy miért terjed újra a fertőzés itthon

Portfolio
Újabb 40 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, viszont az elmúlt 24 órában nem volt halálos áldozata a vírusnak Magyarországon – derül ki a kormányzati portál napi jelentéséből. Hozzáteszik, hogy az utóbbi időben előfurdult új fertőzések többsége arra vezethető vissza, hogy többen, akik ugyan észlelték magukon a tüneteket, nem vették elég komolyan, és ennek ellenére elmentek kisebb-nagyobb családi, baráti összejövetelekre, ahol másokat is megfertőztek. Az elmúlt egy napban a legtöbb új fertőzést Budapesten regisztrálták a hatóságok, de nem sokkal marad el Hajdú-Bihar megye és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye sem.

40 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést az elmúlt egy napban, ezzel 4853 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elmúlt 24 órában nem volt halálos áldozata itthon a koronavírusnak, így az elhunytak száma változatlanul 607 fő, 3590-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 656 fő, ez 11 fős növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés