Előfizetői tartalom

Az utolsó szöget is beüti a Microsoft az Internet Explorer koporsójába

Portfolio
A héten jelentette be a Microsoft, hogy november 30-tól a Teams nevű alkalmazása már nem lesz elérhető az Internet Exploreren keresztül, Office termékei pedig 2021. augusztus 17-tel kerülnek le a böngészőből. Ezzel valószínűleg az utolsó szöget is beverte a Microsoft saját termékének, az Explorernek a koporsójába.

A CNN cikke szerint a Microsoft is azon van, hogy minél hamarabb megszabaduljon egyik legkevésbé szeretett szoftvertermékétől, az Internet Explorertől. Ennek érdekében november végétől már nem fog futni rajta a Teams, jövő augusztustól pedig az Office sem. Állításuk szerint ettől még az Explorer nem tűnik el csak úgy. A valaha még a legtöbbet használt internetes kereső volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés