FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program várva várt részletei, meglepetések a listán!
 
Előfizetői tartalom

Történelmi veszteséget jelentett a Rolls-Royce

Portfolio
A koronavírus-válság nem kímélte a légi ipar szereplőit, beleértve a hajtóművek gyártásával foglalkozó brit Rolls-Royce-t is. A vállalat történelme legnagyobb veszteségét jelentette be, mintegy 5,4 milliárd fontot. A bejelentéssel egyidőben további lépéseket is bejelentettek, hogy csökkentsék veszteségeiket a jövőben. A befektetők kissé bizonytalanok, a részvény zuhant 10 százalékot, majd a délutáni kereskedési órákban visszakapaszkodott.

A repülőgép hajtóművek gyártásával foglalkozó brit Rolls-Royce Holdings Plc történelme eddigi legnagyobb veszteségét jelentette be, 5,4 milliárd fontot, miután bevételei jelentősen, 24 százalékkal megcsappantak a koronavírus-válság következtében 2020 első félévében. A veszteségekhez továbbá masszívan hozzájárultak deviza fedezeti ügyletekből származó veszteségek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés