Előfizetői tartalom

Itt a válság egyik nagy nyertese - Hódít az otthoni edzés

Portfolio
A fitnesz eszközök értékesítésével és különböző edzésprogramok és kiegészítők kínálásával foglalkozó Peloton az idei év során nem csak a bevételét tudta közel 173 százalékkal növelni, de az előfizetők számát is duplázni tudta – ez rövidesen újra meg fog történni a vállalat előrejelzései szerint. A 2019 szeptemberi tőzsdére lépése óta először tudott nyereséges negyedévet jelenteni a vállalat.

Nyereséges negyedév, kilőtt az árfolyam Eddig is sejthettük, hogy az edzőtermi eszközök, edzésprogramok és egyéb szolgáltatások "házhoz szállításával" foglalkozó Pelotonnak jót tett a koronavírus válság, most ebben meg is bizonyosodhattunk. A vállalat közzétette negyedik negyedéves gyorsjelentését (elcsúsztatott pénzügyi negyedévekkel operálnak a vállalatnál, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés