Előfizetői tartalom

Tőzsdére megy a "lengyel eBay", évek óta nem láttunk ekkora kibocsátást a régióban

Portfolio
Lengyelország legnagyobb e-kereskedelmi platformját üzemelteti az Allegro, amely most tőzsdei bevezetést tervez. Azt láttuk a világ más részein, akár az Amazon példáját véve, hogy a kiskereskedelmi cégek forgalma valósággal felrobbant a koronavírus járvány alatt, amely igaz a legyel cégre is. A társaság részvényeit a varsói tőzsdére vezethetik be, a tranzakció az elmúlt évek egyik legnagyobb IPO-ja lesz Lengyelországban és ezzel a régióban.

A lengyel eBay Az Allegro Lengyelország első számú online kiskereskedelmi platformját üzemelteti, a cég az elmúlt időben erős árbevétel növekedést, profitabilitást és jelentős cash flowt ért el. A csoport működteti a vezető online piacteret Lengyelországban, az Allegro.pl-t, valamint a vezető ár-összehasonlító oldalt is, a Ceneo.pl-t. Az Allegro célpiaca a hozzávetőlegesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés