Előfizetői tartalom

Nekiment a Spotify az Apple-nek

Portfolio
A Spotify versenyellenes magatartással vádolta meg az Apple-t a kedden bejelentett Apple One miatt. A One márkanév alatt a tech óriás összevonta előfizetéses szolgáltatásait, a felhasználók az Apple One-on keresztül havonta akár 14,95 dollárért több szolgáltatáshoz is hozzájutnak - ebben a csomagban szerepel az Apple Music, az Apple TV+, az Apple Arcade és 50 GB tárhely az iCloud-on.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Apple új termékeket és szolgáltatásokat mutatott be kedden, többek között az előfizetéses szolgáltatásokat tömörítő Apple One-t. A Spotify azonnal reagált a bejelentésre, a fogyasztók és fejlesztők megkárosítására hivatkozva keresték fel a szabályozó szerveket. Az Apple ismét visszaél domináns pozíciójával, és tisztességtelen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés