Előfizetői tartalom

Új, innovatív technológia hódít a nagyvállalati informatikában, sok helyen segíthet

Portfolio
A nagy területű hálózati technológiákban az utóbbi években – első körben a fejlett nyugati országokban és az Egyesült Államokban – egy új, szoftveres alapú hálózati infrastruktúra megoldás használata válik egyre szélesebb körben elterjedtté, a változás szele már Magyarországot is elérte. Mire jó ez az új technológia, és hogyan segíthet a vállalati alkalmazások ügyfélélményének javításában ott, ahol az üzleti adatszolgáltatások nehezebben vagy egyáltalán nem elérhetőek? Szakértő segítségével jártunk utána az új trendnek.

A távközlési piacon ugyan a hardverek az évek során folyamatosan fejlődtek, az infrastruktúra szoftveres kiszolgálása kevéssé változott. Itt hozhat változást a szoftver alapú nagy kiterjedésű hálózat, vagy más néven SD-WAN, amely esetében a hálózat optimalizálása és menedzselése a szoftveres fejlődés előnyeit kihasználva algoritmusok mentén, automatikusan történik....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái