Előfizetői tartalom

Jönnek az új iPhone-ok - Már csak pár óra, és kiderül, hogy mit tud az Apple idei félmilliós telefonja

Portfolio
Ma mutathatja be legújabb csúcstelefonjait az Apple, a magyar idő szerint este 7-kor kezdődő eseményen 4 új készüléket várnak a szakértők. Összeszedtük, hogy mire számíthatunk a kiszivárgott információk alapján. Az esemény nem csak a fogyasztóknak, hanem a befektetőknek is fontos, hiszen a bevételek több mint felét adja az okostelefon az Apple-nél és a várakozások szerint ha jön az 5G-s telefon, az egy új „szuperciklust” indíthat el a vállalatnál.

A megszokottnál néhány héttel később, október 13-án tartja nagy éves termékbemutatóját az Apple, az esemény kedden este magyar idő szerint 7 órakor veszi kezdetét (10:00 PDT). Rendszerint szeptemberben lebbenti le a fátylat a vállalat a legújabb csúcsiPhone-okról, most azonban a koronavírus-válság miatt ez is csúszik, a járvány ugyanis fennakadásokat hozott a gyártásban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés