Előfizetői tartalom

Lezárta két perét a Delta Technologies és a TEBÉSZ

Portfolio
Közös megegyezéssel lezárult a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége (TEBÉSZ) a Delta Technologies ellen indított két peres eljárása. A szövetség és a vállalat közösen kérelmezte mind a tőzsdei társaság 2019. október 1-jén tartott közgyűlésén hozott egyes határozatai ügyében kezdeményezett, mind pedig a 2020. április 30-i és május 7-i, az igazgatóság által közgyűlési hatáskörben meghozott társasági határozatainak hatályon kívül helyezése érdekében indított perek megszüntetését, amit a bíróság jóváhagyott.

Megállapodott egymással a Delta Technologies, valamint a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége, amelynek értelmében a felek közösen kérték a tőzsdei vállalat ellen korábban indított két bírósági eljárás megszüntetését. A Delta Technologies 2019. október 1-jén tartott közgyűlésén született jóváhagyás a Delta Systems Kft. akvizíciójára irányuló...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái