Előfizetői tartalom

Hadiiparban terjeszkedhet a Rába, ugrik az árfolyam

Portfolio
Új harcjármű gyártása indulhat Magyarországon, a külügyminiszter Szijjártó Péter bejelentése szerint a Rábával közösen fog gyártani az egyik legnagyobb szingapúri hadiipari vállalat. A tervek szerint a későbbiekben a teljes gyártás átkerülhet Magyarországra, a hír hatására megugrott a Rába árfolyama, jelenleg közel 15 százalékos a plusz.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, hamarosan egy újabb harcjármű gyártása indulhat el Magyarországon, a fontosabb részletek a következők: Szijjártó Péter bejelentése alapján akár komplett harcjárművek gyártása is történhet majd Magyarországon, a külügyminiszter az egyik legnagyobb szingapúri hadiipari vállalattal tárgyalt, a tervek szerint a Rábával közösen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés