Előfizetői tartalom

Tarol a fiúbanda, a slágerlisták után a tőzsdén is ők a sztárok

Portfolio
Tőzsdére ment a világ egyik legnépszerűbb együttesének számító koreai K-Pop banda, a BTS menedzsment cége. Már a tőzsdei bevezetés előtt is látni lehetett, hogy óriási az érdeklődés az IPO iránt, hiszen az intézményi és a lakossági befektetők is tolongtak a részvényekért, az első kereskedési nap pedig óriási siker volt, a részvény a kibocsátási ár dupláján nyitott a dél-koreai tőzsdén.

Bombasiker volt a Big Hit IPO-ja Az IPO piac egyik legújabb és legforróbb szereplője a Big Hit Entertainment nevű zeneipari kiadócég, amely többek között a BTS nevű rendkívül népszerű fiúbandát is menedzseli, a cég tőzsdére ment, a részvényei iránt pedig akkora volt az érdeklődés, hogy a papírok az indikatív ársáv tetején mentek el. 1420 intézményi befektető jelezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés