Előfizetői tartalom

Nagyot ment az IBM felhőalapú üzletága, ebben van a vállalat jövője

Portfolio
A tegnapi piaczárást követően tette közzé az IBM a harmadik negyedéves eredményeit. Összességében a vállalat az elemzői várakozásoknak megfelelően teljesített, az árbevétel 2,6 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest, a felhőalapú szolgáltatásokból származó bevételek azonban közel 20 százalékkal emelkedtek.

Az IBM tegnapi gyorsjelentése nem okozott nagy meglepetést: a vállalat teljes árbevétele 2,6 százalékkal volt alacsonyabb a negyedévben, ami így 17,56 milliárd dollár volt, de még így is enyhén meghaladta az elemzők által becsült 17,54 milliárd dollárt. Az egy részvényre jutó eredmény a várakozásoknak megfelelően alakult, 2,58 dollár volt a második negyedévben. James...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés