wall street
Üzlet

Amerikai részvények az elnökválasztási hajrában - online előadás MA

Portfolio
Továbbra is az amerikai elnökválasztási kampány és az újabb fiskális mentőcsomag körüli politikai játszma mozgatja érdemben a tőzsdéket, a megszokotthoz képest csapongóbb árfolyammozgásokat produkálva, ami a bizonytalanság természetes velejárója. Ugyanakkor ez a terep jó lehetőségeket teremt mind a rövid, mind a hosszabb távon játszó tőzsdei kereskedőknek, kérdés csak az, hogy felismerjük-e a kínálkozó alkalmakat. A kérdés eldöntésében segíthet a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A szeptemberi tőzsdei korrekció után az október emelkedést hozott, de jó eséllyel nem egyirányú utcába futottak bele az árfolyamok, hanem a sűrű változékonyság lehet inkább jellemző a november eleji elnökválasztásokig. Ez a tőzsdei hangulat jobbára a rövidebb távú kereskedők terepe, mivel gyorsabb döntéseket igényel. Persze a változékony hangulatban benne van egy jelentősebb korrekció valószínűsége is, ott pedig a hosszabb távú játékosoknak csillan fel a lehetőség a bevásárlásra. Az szinte biztos, hogy a Wall Street pedig bármelyik jelöltben meg tudja találni a tőzsde számára pozitív forgatókönyvet ilyen támogató jegybanki környezetben. 

De még így sem mindig egyszerű megtalálni azokat a részvényeket, sztorikat, amelyek rövid vagy hosszabb távon is jó célpontnak tűnnek, emellett óriási befektetői érzelmi töltet is társul a március óta látott tőzsdei meneteléshez. Akik jó áron tudtak vásárolni, azoknak esetleg remeghet a kezük a szép profitokat látván, de vélhetően még többen maradtak ki, és nem hisznek a szemüknek, hogy mi történt az elmúlt fél évben. De hogy tisztábban láthassunk és tervezhessünk, szükség van jó elemzésre, a lehetőségek feltárására és potenciális ötletek megfogalmazására.

Szóval ha a hosszabb folyamatok mellett az is érdekel téged, hogy miképpen tudsz a kisebb-nagyobb árfolyamhullámokból is nyereségre szert tenni, akkor elemző webináriumunkon profi trader előadónk segítségével egy közös elemzés, ötletelés során megkaphatod a válaszokat. Ráadásul saját kérdéseidet is felteheted az előadónak amerikai részvény témában.

Az előadás tematikája:

  • SP500 és Nasdaq100 index elemzése  
  • A meghatározó amerikai részvénysztorik 
  • Piaci aktualitások elemzése, ötletelés
  • Kérdezz-felelek szekció

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. október 22. 18:00 - 18:45

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

GettyImages-1206945181
scheer sándor
koronavirus_labor_vakcina
kína usa
samsung
spanyol koronavírus getty editorial
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
GettyImages-1206945181