Jeffrey Gundlach
Üzlet

A kötvénykirály bemondta: Trump nyeri a választást és forradalom jön!

Portfolio
A 2016-os amerikai elnökválasztás előtt az esélytelenebb jelölt, Donald Trump győzelmét jósolta meg, és most is Trump győzelmét várja a kötvénykirály, Jeffrey Gundlach.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Amikor annak idején azt mondtam, hogy Trump nyer 2016-ban, akkor azt is mondtam, hogy ha azt gondolják, hogy 2016 bizarr, akkor csak várják meg, milyen lesz 2020. És hát, ha azt gondolják, hogy 2020 bizarr, akkor várják meg, milyen lesz 2024. Még semmit sem láttak!

mondta a kötvénykirályként is ismert Jeffrey Gundlach a héten egy konferencián.

A guru arra számít, hogy a következő években egyre növekszik majd a gazdasági egyenlőtlenség, amely egyfajta forradalomhoz vezet majd 2027-re, a 2024-es amerikai elnökválasztással pedig masszív szociális, gazdasági és politikai változás jön.

Gundlach az aktuális felmérésekből nyert eredményekkel szemben arra számít, hogy mint 2016-ban, úgy most is Donald Trump nyer majd az elnökválasztáson, ehhez hozzátette, hogy most kevésbé van meggyőződve erről, mint 2016-ban, de szerinte Trump végül nyer.

Bár sokak szerint Trump újraválasztása kockázatot jelent a piacok és a globális stabilitás szempontjából, Gundlach ezt másként látja:

Lehet, hogy sokan nem kedvelik Trumpot vagy a politikáját, de nem az a kockázat, amit ő jelent, hanem az, ha egy másik párt elnöksége jelent, főként akkor, ha annak a pártnak a jelöltje nem is árulja el, hogy bizonyos kérdésekben milyen álláspontot képvisel.

A kötvénykirály arról is beszélt, hogy nem szereti sem a republikánusokat, sem a demokratákat, szóval nem politikai pozícióból beszél.

(MarketWatch)

Címlapkép: 2015 CNBC Media, LLC

vetovita brusszel zaszlo unios koltsegvetes 201130
GettyImages-1211246429 (2)
koronavirus covid-19
európai bizottság
moderna
olajkút
ratatics péter
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
GettyImages-1211246429 (2)