Jeffrey Gundlach
Üzlet

A kötvénykirály bemondta: Trump nyeri a választást és forradalom jön!

Portfolio
A 2016-os amerikai elnökválasztás előtt az esélytelenebb jelölt, Donald Trump győzelmét jósolta meg, és most is Trump győzelmét várja a kötvénykirály, Jeffrey Gundlach.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Amikor annak idején azt mondtam, hogy Trump nyer 2016-ban, akkor azt is mondtam, hogy ha azt gondolják, hogy 2016 bizarr, akkor csak várják meg, milyen lesz 2020. És hát, ha azt gondolják, hogy 2020 bizarr, akkor várják meg, milyen lesz 2024. Még semmit sem láttak!

mondta a kötvénykirályként is ismert Jeffrey Gundlach a héten egy konferencián.

A guru arra számít, hogy a következő években egyre növekszik majd a gazdasági egyenlőtlenség, amely egyfajta forradalomhoz vezet majd 2027-re, a 2024-es amerikai elnökválasztással pedig masszív szociális, gazdasági és politikai változás jön.

Gundlach az aktuális felmérésekből nyert eredményekkel szemben arra számít, hogy mint 2016-ban, úgy most is Donald Trump nyer majd az elnökválasztáson, ehhez hozzátette, hogy most kevésbé van meggyőződve erről, mint 2016-ban, de szerinte Trump végül nyer.

Bár sokak szerint Trump újraválasztása kockázatot jelent a piacok és a globális stabilitás szempontjából, Gundlach ezt másként látja:

Lehet, hogy sokan nem kedvelik Trumpot vagy a politikáját, de nem az a kockázat, amit ő jelent, hanem az, ha egy másik párt elnöksége jelent, főként akkor, ha annak a pártnak a jelöltje nem is árulja el, hogy bizonyos kérdésekben milyen álláspontot képvisel.

A kötvénykirály arról is beszélt, hogy nem szereti sem a republikánusokat, sem a demokratákat, szóval nem politikai pozícióból beszél.

(MarketWatch)

Címlapkép: 2015 CNBC Media, LLC

piac
karacsony_csokolade_mikulas_edesseg
hajnal, kave
paksvillamos
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár

Felügyelő

Felügyelő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
ukraniranrepulogeptragedia